2017. november 28., kedd

Halételek - Miért egészséges a hal?

A hal bővelkedik ásványi anyagokban; magas az emberi szervezet számára fontos foszfor-, vas-, kálium- és kalcium-, valamint az A-, D-, B2 és B6-vitamin-tartalma is.
Igaz, hogy nálunk általában fagyasztott halakat lehet kapni, az is igaz, hogy nem a legolcsóbb étel, de azért ajánlatos legalább kétszer havonta fogyasztani.

http://megoldaskapu.hu/olcso-receptek-haztartas/haletelek-miert-egeszseges-a-hal



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kelttésztás édes sütemények - OLCSÓ Receptek -

Kelttésztás édes sütemények - OLCSÓ Receptek -
Háztartás - Nagymama konyhája

Zsírszalonnák kisütése - OLCSÓ Receptek -

Zsírszalonnák kisütése - OLCSÓ Receptek -
Háztartás - Nagymama konyhája

Összes oldalmegjelenítés